Trainingen

WINNERS PUT IN WORK WHEN NOBODY IS WATCHING

Trainingen

  • Spartacus BoksFITzaktraining: 60 min durende full body workout waarin op de bokszak kickbokscombinaties uitgeoefend worden. De trainingen zijn vooral gericht op de basistechniek en conditie. We trainen onder andere de bokshouding, het stoten / trappen, voetenwerk en combinaties hiervan. Tevens werken we veelvuldig aan het uithoudingsvermogen.
  • Spartans Kickbokstraining: 60 min durende (kick)bokstraining waar alle aspecten van (kick)boksen aan bod komen, behalve SPARREN. De (kick)bokstrainingen zijn op instapniveau en zijn daardoor laagdrempelig en geschikt voor starters. De trainingen zijn bedoeld voor spartanen die een stapje verder willen dan BokFITzaktrainingen.
  • GladiatorX Training: 60 min spartaanse full body workout. De workout bestaat uit verschillende trainingsvormen, zoals circuit training of functional power training. De workout kenmerkt zich door het uitvoeren van oefeningen met een hoge intensiteit in combinatie met intervallen. Hierdoor werk je aan je algehele conditie. Iedereen kan binnen de circuit trainingen werken op zijn eigen niveau, waardoor deze voor iedereen toegankelijk zijn. Fitness apparaten zijn hier niet nodig! Barbells, zandzakken, ballen, kettlebells en andere trainingsmaterialen worden gebruikt om alle spieren in je lichaam te trainen. Naast kracht en conditie werken we tijdens deze training ook aan een ijzersterke core!
  • Boksfit4kids: 60 min durende workout die uitermate geschikt is om kinderen laagdrempelig kennis te laten maken met (kick)boksen. Het resulteert in het weerbaarder en zelfverzekerder voelen en bovenal het hebben van plezier in het sporten en bewegen. Ondanks dat het groepslessen betreffen, wordt ieder individu op zijn/haar eigen niveau begeleidt en uitgedaagd. Bij deze lessen komt SPARREN niet aan bod!
  • BBB Workout: BBB is een intensieve op kracht - en cardio georienteërde workout die de billen, benen en buik aanpakt. Tijdens de BBB workout zal er met verschillend materiaal gewerkt worden, waaronder gewichten en weerstandsbanden maar uiteraard ook met je eigen lichaamsgewicht. Hierdoor kan er in kracht en intensiteit gevarieerd worden en krijgt iedereen een zo uitdagend mogelijke workout. Ideaal wanneer je wilt werken aan een fitter, sterker en strakker lichaam.